Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jäseneksi liittyminen

Sotilaskotisisareksi eli vihreäksi sisareksi voi liittyä jokainen 16 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, nainen tai mies. Jo 10-vuotiaat tytöt tai pojat voivat liittyä pikkusisariin ja 16 vuotta täytettyään hakea varsinaista sotilaskotisisaruutta. Yläikärajaa ei sotilaskotisisartyössä ole.

Järjestämme jäsenillemme kuukausittain mukavaa yhdessäoloa työvuorojen ulkopuolella jäsenilloissa, retkillä ja erilaisissa juhlissa. Jäsenistön fyysisestä kunnosta huolehditaan jumppailloissa. Kaikista näistä tilaisuuksista on tietoa kahdesti vuodessa ilmestyvässä jäsenkirjeessä ja Koti-Kajaanin järjestöpalstalla.

Jäsenet voivat myös käyttää sotilaskodin kirjaston palveluja ja vaikka jättää ehdotuksia uusien kirjojen hankkimiseksi.

Toimivan jäsenemme ja pitkään toiminnassa mukana olleen sisaren jäsenmaksu on 15 €, pikkusisarilla 5 € ja kannatusjäsenillä 35 € vuodessa. Jäsenmaksun maksamalla olet vakuutettuna sotilaskotityössä ollessasi, saat mm. Sotilaskoti–lehden, sisarkirjeet ja oikeuden osallistua yhdistyksemme järjestämiin matkoihin ja tilaisuuksiin.

Jos olet kiinnostunut sotilaskotityöstä, täytä jäsentietolomake tai ota yhteyttä talous-ja jäsensihteeriimme Merja Meriläiseen etnimi.sukunimi(a)sotilaskotikajaani.fi

Tiedot tallennetaan Sotilaskotijärjestön jäsenrekisteritietokantaan. Tietoja ylläpitää sotilaskotiyhdistyksen jäsenrekisterinhoitaja. Tietoja käytetään sotilaskotiyhdistyksen jäsenasioiden hoitamisessa ja tiedottamisessa mm. Sotilaskoti-lehden osoitetiedoissa. Puolustusvoimille voidaan luovuttaa henkilötietoja kulkulupaa tai muuta yhdistyksen toimintaan liittyvää tarvetta varten. Jäseneksi liittyessäni suostun, että tietojani voidaan luovuttaa em. tarkoituksiin.

Jäsenen velvollisuus on huolehtia muuttuneiden tietojen ilmoittamisesta oman sotilaskotiyhdistyksen jäsenrekisterinhoitajalle. Jäsenellä on omien tietojan tarkastus- ja korjausmahdollisuus yhdistyksen jäsenrekisterinhoitajan kautta. Jäsen voi pyytää poistamaan tiedot jäsenrekisteristä.