Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vapaa-ajan vietto

Sotilaskoti tarjoaa varusmiehille monia mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa varuskunnassa. Sotilaskodissa on kirjaston ja lukusalin lisäksi pohjakerroksessa biljardipöytä ja TV:n katselumahdollisuus sekä XBOX one ja Playstation3.

Varusmiestoimikunnalta (VMTK:lta) on lainattavissa monenlaisia pelejä ja elokuvia. Valikoimaa uudistamme VMTK:n esitysten perusteella jatkuvasti. Ota siis reilusti yhteys VMTK:hon. Vapaa-aikaa varten hankimme myös erilaisia urheiluvälineitä (tehtyjä hankintoja ovat mm. sählyvälineet, golfverkko ja -mailoja Heikinhallissa sisäharjoittelua varten, paininukke). Voit käydä keilaamassa Kajaanin keilahallissa sotilaskotiyhdistyksen tukemana. VMTK tiedottaa keilavuoroista. Voit käydä myös mainiossa Kajaanin kaupungin teatterissa. Kun menet varusmiespuvussa teatterin lippuluukulle, pääset yhdistyksen kustantamana näytöksiin.

Järjestämme erilaisia tilaisuuksia yhdessä VMTK:n kanssa. Yksi mieleenpainuvimmista on varmaan kotiuttamiskonsertti. Muita tapahtumia järjestämme, kun saamme hyviä toiveita varusmiehiltä ja tilaisuudet saadaan sovitettua teidän palvelusaikatauluihin.