Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kirjasto

Sotilaskodin kirjasto palvelee ylimmässä kerroksessa varusmiehiä. Kirjaston lukusalissa on luettavissa sanomalehtiä lähes kaikilta varusmiesten kotipaikkakunnilta, yli sata sanomalehteä. Lukusali on avoinna aina, kun sotilaskoti on avoinna.

Kun ilmoittaudut kirjaston käyttäjäksi, saat kirjastokortin ja voit lainata kirjoja ja lehtiä. Kirjastosta löytyy lainattavaksi niin kauno- kuin tietokirjallisuuttakin samoin pääsykoekirjoja ja nuotteja. Kirjastossa voit myös lukea aikakauslehtiä, joita tilaamme noin 70 erilaista. Osaa aikakauslehtiä voit myös lainata.

Kirjastossa on kolme tietokonetta varusmiesten käytössä sekä yksi kone, jolla voit selata kirjastoaineistoa. Internet-huoneesta löytyy 10 tietokonetta, joissa on internet-yhteys. Näin sinun on mahdollista käyttää sähköpostia tai hoitaa pankkiasioitasi. Kirjaston tiloissa on käytettävissä langaton verkko, joten voit kirjautua myös omalla koneellasi internetiin. Internet-huone on käytettävissä aina, kun sotilaskoti on auki.

Kirjastoon kannattaa esittää toiveita hankittavista kirjoista ja tilattavista lehdistä. Laina-aika kirjoille on 3 viikkoa ja lehdille 2 viikkoa.