Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kajaanin Sotilaskoti-yhdistyksen toimintarakenne

Sotilaskotiyhdistyksessä ylintä päätäntävaltaa käyttää jäsenistö, kuten missä tahansa yhdistyksessä. Yhdistyksellä on vuodessa kaksi kokousta. Syyskokouksessa hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Syyskokous valitsee myös johtokunnan jäsenet ja jaostojen vetäjät. Kevätkokous hyväksyy edellisen vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen.

Vuosikokousten välisinä aikoina toiminnasta vastaa johtokunta, johon kuuluu puheenjohtaja ja 6 varsinaista ja 2 varajäsentä. Koska teemme hyvää ja kiinteää yhteistyötä Kainuun Prikaatin kanssa, johtokunnan kokouksissa on läsnä myös Kainuun Prikaatin määräämä yhteysupseeri. Kokouksiin osallistuvat myös kodinhoitaja ja yhdistyksen jäsen- ja taloussihteeri. VMTK:n edustajat ovat mukana mahdollisuuksien mukaan jokaisessa kokouksessa tuomassa esityksiä varusmiesten viihtyvyyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Sotilaskotiyhdistyksessä työskentelee myös palkattua henkilöstöä, noin 20 henkilöä. Johtokunta toimii työnantajan asemassa henkilöstöön nähden. Päivittäisestä toiminnasta vastaa kodinhoitaja.

Kajaanin sotilaskotiyhdistykseen kuuluu noin 400 jäsentä, naisia, miehiä ja 10-16 vuotiaita nuoria sekä kannattajajäseniä. Olemme osa maan vanhinta maanpuolustusjärjestöä. Vapaaehtoistoiminta on järjestetty jaostoihin. Voit toimia kiinnostuksesi mukaan useammassa jaostossa, mutta on toivottavaa, että kaikki osallistuisivat joko tarjoilu-, liikkuva- tai kirjastojaoston toimintaan.