Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sotilaskoti on varuskunnan keidas, paikka, jossa varusmiehet voivat viettää vapaa-aikaa ja tavata ystäviä ja kotiväkeä. Sotilaskodissa ei toki ole ostopakkoa vaan siellä voivat varusmiehet viettää aikaansa muutoin. Sotilaskodissa noudatamme samoja hyviä käyttäytymistapoja kuin palveluksessakin.

Sotilaskodin oma leipomo valmistaa jokaisena arkipäivänä suussa sulavia munkkeja, viinereitä ym. makeita kahvileipiä sekä suolaisia välipaloja, mm. sämpylöitä ja leipiä. Sotilaskodissa on myytävänä suklaata, makeisia ja virvokkeita. Koska tuemme puolustusvoimien koulutusta ja toimintaa terveempien elintapojen vahvistamiseksi, on tarjolla vaihtoehtoja, kuten proteiinipatukoita ja -juomia sekä esim. pähkinöitä. Valikoimassamme ovat myös nikotiinivalmisteet.

Sotilaskodissa on miehistösalissa piano. Henkilökunta, sisaret ja asiakkaat nauttivat mielellään pianon soitosta, ole hyvä ja soita!

Sotilaskodissa on tavallisina arki-iltoina käytössä kolme itsepalvelulinjastoa ja viisi vapaaehtoista sisarta palvelee kassoilla. Kulkusuunta sotilaskodin linjastoille on ainoastaan myyntialueen portista. Maksuvälineinä käyvät käteinen raha, pankkikortit, Visa Electron, MobilePay ja sotilaskodista ostettu maksukortti.

Astianpalautuspiste löytyy opasteen alta ja pyydämmekin ystävällisesti palauttamaan astiat niille merkityille paikoille. Toivomme jokaisen siistivän oman jälkensä iloksi seuraavalle munkkikahvien nauttijalle. Älä vie astioita yläkertaan kirjastoon tai alakertaan, vaan nauti syötäväsi ja juotavasi keskikerroksessa. Kiitos.

Varusmiespalvelukseen kuuluu myös toimiminen erilaisissa tehtävissä sotilaskodissa: sotilaskodin lähetteinä tai sotkupartiossa. Myös kuljetustehtävät yhdistyksen pikkubussilla ja myyntiautoilla ovat osa palvelusta. Näihinkin tehtäviin kannattaa suhtautua samalla tavoin kuin muuhun koulutukseen.

Sotilaskotiyhdistys palkitsee kunnostautuneita varusmiehiä. Onnistuneen autokeikan tai sotkutyön jälkeen voit saada kahvilippuja, joilla voit maksaa ostoksiasi sotilaskodissa. Kotiutumisen yhteydessä jaamme yleensä jokaiselle kotiutuvalle jonkin läksiäislahjan. Kotiuttamisparaatissa palkitaan sotilaskodin stipendillä jokaisen yksikön hyvin palvelleita varusmiehiä.